HTML

Sample Central

A SAMPLE CENTRAL Európa első ingyenes áruháza, ahol az egyetlen fizetőeszköz a Te véleményed!
Üzletünk Budapest belvárosában a Deák tértől gyalogosan 3 percre található, ahol garantáljuk, hogy kéthetente megújuló termékválasztékunkból bármit ingyen kipróbálhatsz!

Ez évente több száz hazavihető élelmiszert, kozmetikai-, vagy háztartási cikket jelent. Ezeket otthonodban saját szokásaid szerint tesztelheted, és a maradékot szabadon felhasználhatod. Helyben tesztelhető termékeink között pedig találsz olyan újdonságokat, amelyeket máshol még nem próbálhattál ki, és természetesen a legújabb műszaki cikkek is helyet kapnak kínálatunkban.

Neked biztosítjuk ezzel a termékek vásárlás előtti megismerését és kipróbálását, partnereinknek pedig lehetőséget nyújtunk termékeik és újításaik tesztelésére, reklámozására.

Mindezt véleményedért, (vagyis a kipróbált termékhez tartozó kérdőívek kitöltéséért) cserébe kínáljuk Neked, havonta kevesebb, mint 500 Ft-ért:
Regisztrációs díj: 1490 Ft (egyszeri díj, tartalmazza a tagsági kártyát is)
Éves tagság: 4990 Ft (kötelezettségek nélkül bármikor megszüntethető)

Csatlakoznál? Kérdésed van? Nem hiszed, hogy ilyen tényleg létezik?
Keress bennünket az elérhetőségeink bármelyikén vagy olvasd tovább az így működünkés GYIK menüpontot!

Interjú az alapítóval, Anthony J. James-szel

2011.08.31. 17:40 samplecentral

A Sample Central az első és eredeti tesztvásárlási modell: kapcsolat a gyártó, vagy forgalmazó, és egy készséges fogyasztó csoport között. A Sample Central üzleti modelljének lényegét most a legilletékesebbtől hallhatjátok. Anthony J. James franchise tulajdonost a Gozsdu udvar egyik teraszán kérdezgettük.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sample james central aj anthony tesztvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://samplecentral.blog.hu/api/trackback/id/tr53193511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása