HTML

Sample Central

A SAMPLE CENTRAL Európa első ingyenes áruháza, ahol az egyetlen fizetőeszköz a Te véleményed!
Üzletünk Budapest belvárosában a Deák tértől gyalogosan 3 percre található, ahol garantáljuk, hogy kéthetente megújuló termékválasztékunkból bármit ingyen kipróbálhatsz!

Ez évente több száz hazavihető élelmiszert, kozmetikai-, vagy háztartási cikket jelent. Ezeket otthonodban saját szokásaid szerint tesztelheted, és a maradékot szabadon felhasználhatod. Helyben tesztelhető termékeink között pedig találsz olyan újdonságokat, amelyeket máshol még nem próbálhattál ki, és természetesen a legújabb műszaki cikkek is helyet kapnak kínálatunkban.

Neked biztosítjuk ezzel a termékek vásárlás előtti megismerését és kipróbálását, partnereinknek pedig lehetőséget nyújtunk termékeik és újításaik tesztelésére, reklámozására.

Mindezt véleményedért, (vagyis a kipróbált termékhez tartozó kérdőívek kitöltéséért) cserébe kínáljuk Neked, havonta kevesebb, mint 500 Ft-ért:
Regisztrációs díj: 1490 Ft (egyszeri díj, tartalmazza a tagsági kártyát is)
Éves tagság: 4990 Ft (kötelezettségek nélkül bármikor megszüntethető)

Csatlakoznál? Kérdésed van? Nem hiszed, hogy ilyen tényleg létezik?
Keress bennünket az elérhetőségeink bármelyikén vagy olvasd tovább az így működünkés GYIK menüpontot!

Minden, amit tudni akarsz a Sample Central áruházról...

2011.10.19. 23:40 samplecentral

1. rész

Hónapok óta dolgozunk azon, hogy megnyissuk Európa első tesztáruházát. Gyakran előfordult, hogy úgy éreztük, valaki kisebb-nagyobb köveket gördít az amúgy is kitaposatlan ösvényre. Néha óriások keze nyomát véltük fölfedezni, akkora sziklák kerültek elénk.
Természetesen semmi sem szegte kedvünket, megtanultuk átugrani, megmászni, vagy kikerülni mindegyiket.

A legnehezebb az volt, amikor egyszerre négyféle elemmel kellett megküzdeni. Ez a katasztrófa sújtotta övezet épp a regisztráció körül alakult ki. A négy érdekelt fél működésének összehangolása embert próbáló feladat volt. Többször ígértük már, hogy még pár nap, és kezdhetjük az éles regisztrációt. Bármennyire is igyekeztünk, eddig nem sikerült betartani.
Most azonban boldogan jelenthetjük be, hogy néhány napja tökéletesen működik a rendszer teszt üzemmódban.

A munkatársakat arra köteleztük, hogy teljes havi fizetésüket költsék regisztrációra, hogy biztosak lehessünk a megfelelő működésben. :)
Ez csak vicc. :) Az azonban komoly, hogy

október 21-én, pénteken
délelőtt 10 órától
elindul a REGISZTRÁCIÓ!

Mire készülj fel?

- A valódi, személyi igazolványban feltüntetett adatokat írd be. Az áruházba való belépéskor azonosítanod kell majd Magad, ezért ez nagyon fontos!

- Előre gondold át, hogyan szeretnéd kifizetni az egyszeri regisztrációs díjat, ami 1490 Ft, plusz az első éves tagsági díjat, ami 4990 Ft. Tehát összesen 6480 Ft befizetésével válik élessé a regisztráció.

- Választhatod az utalást, vagy fizethetsz bankkártyával. Később lehetőséged lesz készpénzes befizetésre is, ehhez azonban külön kell majd sorban állnod. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk az online fizetési módokat.

- A befizetésed beérkezése után be tudsz lépni a személyes profil oldaladra. Egy olyan világba léphetsz be, ahol fejlesztőkön kívül egyetlen magyar sem járt még. :)

- Töltsd fel a fényképeket, válaszolj további kérdésekre. Ez utóbbiakra azért van szükség, hogy termék tesztelőként a véleményeddel jobbá tehesd a különböző termékeket.

- Mindezek után foglalj időpontot az áruházba!

Holnap olvashatsz majd arról, mit látsz az időpont foglalásnál és a profilodban.

A regisztráció tehát péntektől mindenki számára megnyílik. Az biztos, hogy égni fognak a vonalak. Ha elakadsz, vagy bármi kérdésed van, hívd Zsuzsit, aki segíteni fog pénteken 16 óráig.

Telefon: 06 1 919 0490
E-mail: contact@samplecentral.hu

A fenti technikai okok miatt az áruház két héttel később nyitja meg kapuit. Így tudjuk lehetővé tenni valamennyi Sample Central tag számára, hogy véglegesíthesse előregisztrációját, és tudjon időpontot foglalni az áruházba látogatáshoz.

Sample Central tesztáruház nyitó hétvége: 2011. november 19-20.

Ne feledd, ha előregisztráltál korábban, és véglegesíted a regisztrációdat 2011. november 21-ig, egy Sample Central bögrét és egy tollat kapsz ajándékba. A bögrék gyönyörűek! A tagsági kártyáddal együtt veheted át.

Vége az első résznek, jó éjszakát mindenkinek!

Szeretettel várunk áruházunkban!

Csodaszép estét!

Lívia és a Sample Central csapata

5 komment

Címkék: sample central tesztáruház tesztvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://samplecentral.blog.hu/api/trackback/id/tr333316459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rebeka527 2011.10.20. 09:04:17

Szuper!! Már nagyon vártuk...:o))

sora77 2011.11.18. 22:24:55

A bögre nagyon szép, én már megkaptam :), a tagsági kártyának nagyon jó a designja, sokszor szeretném használni!

Bigben01 2012.06.19. 15:02:03

Hiszékenység vámszedői.
Avagy 5 ezerért egy bögrét...és a "bót" eltünt "eccercsak"...
Szívesen küldök egy bögrét én is, csak 5 ezer az ára.
süti beállítások módosítása