HTML

Sample Central

A SAMPLE CENTRAL Európa első ingyenes áruháza, ahol az egyetlen fizetőeszköz a Te véleményed!
Üzletünk Budapest belvárosában a Deák tértől gyalogosan 3 percre található, ahol garantáljuk, hogy kéthetente megújuló termékválasztékunkból bármit ingyen kipróbálhatsz!

Ez évente több száz hazavihető élelmiszert, kozmetikai-, vagy háztartási cikket jelent. Ezeket otthonodban saját szokásaid szerint tesztelheted, és a maradékot szabadon felhasználhatod. Helyben tesztelhető termékeink között pedig találsz olyan újdonságokat, amelyeket máshol még nem próbálhattál ki, és természetesen a legújabb műszaki cikkek is helyet kapnak kínálatunkban.

Neked biztosítjuk ezzel a termékek vásárlás előtti megismerését és kipróbálását, partnereinknek pedig lehetőséget nyújtunk termékeik és újításaik tesztelésére, reklámozására.

Mindezt véleményedért, (vagyis a kipróbált termékhez tartozó kérdőívek kitöltéséért) cserébe kínáljuk Neked, havonta kevesebb, mint 500 Ft-ért:
Regisztrációs díj: 1490 Ft (egyszeri díj, tartalmazza a tagsági kártyát is)
Éves tagság: 4990 Ft (kötelezettségek nélkül bármikor megszüntethető)

Csatlakoznál? Kérdésed van? Nem hiszed, hogy ilyen tényleg létezik?
Keress bennünket az elérhetőségeink bármelyikén vagy olvasd tovább az így működünkés GYIK menüpontot!

Minden, amit tudni akarsz a Sample Central áruházról...

2011.11.20. 13:40 samplecentral

3. rész

Megnyitott a Sample Central!

A november 19-20-i nyílt napjainkon nagyon sok tagunkat köszönthettük áruházunkban, ezúton is üdvözöljük őket!

Ebben a blogbejegyzésben a napokban felmerült kérdéseket szeretnénk megválaszolni.

Ajándék toll és bögre:

Aki előregisztrált, és november 21-ig véglegesíti regisztrációját (a helyszínen is lehet fizetni), egy bögrét és tollat kap ajándékba. Aki regisztráltként egy új, soha nem regisztrált tagot hoz magával, mindketten egy-egy bögrét és tollat kapnak. Aki előregisztrált is, és új tagot is hoz magával, az 2 bögrét kap! :)

Nyitvatartás:

Tesztáruházunk kétórás időszakokra van nyitva, ezek között félórás szünetek találhatók, ezáltal tudjuk biztosítani, hogy bármikor is érkezel hozzánk az intervallum kezdetén, mindig ugyanaz a választék fogadhasson. Egy-egy kétórás ciklus utolsó félórájában a beléptetés lezárul, mivel azután már nem lenne elég idő a válogatásra és a helyben kipróbálható termékek kipróbálására.

Az áruház nyitvatartása:
Hétfő:
14:00 – 16:00
16:30 – 18:30
19:00 – 21:00

Kedd, szerda, csütörtök:
11:30 – 13:30
14:00 – 16:00
16:30 – 18:30
19:00 – 21:00

Péntek, szombat:
11:30 – 13:30
14:00 – 16:00
16:30 – 18:30
19:00 – 21:00

Vasárnap:
11:30 – 13:30
14:00 – 16:00
16:30 – 18:30

Kísérő:

Kísérőként csak 16 éven aluli gyermekek jöhetnek be áruházunkba, minden egyéb esetben véglegesített regisztrációra van szükség. A termékek: Felmerült a vásárlók részéről, hogy nem kizárólag vadiúj termékeket találtak a polcokon. Ez így igaz, de ezt nem is ígértük. :) Boltunkban ugyanúgy megtalálhatóak a legmodernebb elektronikai eszközök, mint a már korábban is forgalmazott napi fogyasztási cikkek, amelyeket azért állítottunk ki, mert a gyártók szeretnék szélesebb körben ismertté tenni, vagy szeretnék újrapozícionálni őket.

Szeretettel várjuk minden meglévő és regisztrált tagjainkat is az áruházunkban!

További szép hétvégét kíván

Lívia

U.i.: A Facebook oldalunkon friss képeket találhattok az áruházról!

Szólj hozzá!

Címkék: sample central tesztáruház tesztvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://samplecentral.blog.hu/api/trackback/id/tr903397954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása