HTML

Sample Central

A SAMPLE CENTRAL Európa első ingyenes áruháza, ahol az egyetlen fizetőeszköz a Te véleményed!
Üzletünk Budapest belvárosában a Deák tértől gyalogosan 3 percre található, ahol garantáljuk, hogy kéthetente megújuló termékválasztékunkból bármit ingyen kipróbálhatsz!

Ez évente több száz hazavihető élelmiszert, kozmetikai-, vagy háztartási cikket jelent. Ezeket otthonodban saját szokásaid szerint tesztelheted, és a maradékot szabadon felhasználhatod. Helyben tesztelhető termékeink között pedig találsz olyan újdonságokat, amelyeket máshol még nem próbálhattál ki, és természetesen a legújabb műszaki cikkek is helyet kapnak kínálatunkban.

Neked biztosítjuk ezzel a termékek vásárlás előtti megismerését és kipróbálását, partnereinknek pedig lehetőséget nyújtunk termékeik és újításaik tesztelésére, reklámozására.

Mindezt véleményedért, (vagyis a kipróbált termékhez tartozó kérdőívek kitöltéséért) cserébe kínáljuk Neked, havonta kevesebb, mint 500 Ft-ért:
Regisztrációs díj: 1490 Ft (egyszeri díj, tartalmazza a tagsági kártyát is)
Éves tagság: 4990 Ft (kötelezettségek nélkül bármikor megszüntethető)

Csatlakoznál? Kérdésed van? Nem hiszed, hogy ilyen tényleg létezik?
Keress bennünket az elérhetőségeink bármelyikén vagy olvasd tovább az így működünkés GYIK menüpontot!

Minden, amit tudni akarsz a Sample Central áruházról...

2011.10.30. 02:40 samplecentral

2. rész

Regisztrációóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Az elmúlt egy hétben sokan regisztráltatok. Szeretettel köszöntünk minden Sample Central tagot!

Izgatottan készülünk mi is:
- épül, szépül az áruházunk, hétfőtől már a bútorokat szereljük,
- az áruházban vannak már a bögrék és a tollak, amit azok az előregisztráltak kapnak, akik 2011. november 21-ig véglegesítik a regisztrációjukat,
- összeállt az első tesztidőszak (november 19. - december 4.) árukészlete.
Népszerű, a közelmúltban piacra került, és vadonatúj termékek éppúgy megtalálhatók a választékban, mint a legkülönlegesebb innovációk!

Egyedülálló környezet – egyedülálló koncepció.

Kedves Fogyasztó! A gyártók számára fontos a véleményed. Ezért hozzák el termékeiket a Sample Central áruházba. Szeretnék, ha kipróbálnád azokat, és őszintén válaszolnál a kérdésekre.

Ahhoz, hogy a véleményedet használni tudják, szükség van arra, hogy válaszolj a demográfiai kérdésekre, és kitöltsd a fogyasztói szokásaiddal kapcsolatos kérdőívet. Ezekkel tudunk például olyan kereszttáblás elemzéseket készíteni, melyek választ adnak a termékfejlesztők, nagykereskedők kérdéseire. Így lesz hatékony a Sample Central tagok segítsége.

A személyes adataid egy részére (pl. irányítószám, születési idő) szintén ezért van szükség. Másrészt ezekkel tudunk Téged beazonosítani az áruházba lépéskor. Épp a kutatások miatt fontos, hogy mindenki saját maga tesztelje a termékeket. Másként nem lesz valós az eredmény.

Biztosítunk minden Sample Central tagot arról, hogy a személyes adatait külön, zárt rendszerben kezeljük. Ez sosem kerülhet át harmadik félhez. Erről is olvashatsz az Adatvédelmi tájékoztatónkban.

Lehet, hogy első nekifutásra túl soknak tűnik a kérdés. Arra kérünk, hogy ez ne vegye kedvedet. Segíts a gyártóknak abban, hogy a Te igényeidnek, elvárásaidnak is megfelelő termékek kerüljenek a polcokra. Ne feledd, a tesztáruházban kockázat mentesen kipróbálhatsz olyan termékeket is, amire eddig nem volt lehetőséged.

Meglátod, megéri a fáradozást! :)

Szeretettel várunk az áruházban november 19-től!

További szép hétvégét kíván

Lívia

Szólj hozzá!

Címkék: sample central tesztáruház tesztvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://samplecentral.blog.hu/api/trackback/id/tr883339398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása